Jummie, bergen speelgoed!!Ja, het gaat weer kriebelen en niet alleen omdat de zon schijnt. Ik kon de verleiding niet weerstaan om op marktplaats bij speelgoed / doos te kijken. Dozen vol speelgoed heb ik voorbij zien schuiven, wat zou ik graag in zo’n doos willen grasduinen. Er zitten vast heel veel bruikbare spullen in, oh, ik zit te watertanden.

Helaas, of misschien wel gelukkig, waren ze alleen te koop in Friesland, Limburg en andere uithoeken van ons landje, dat is onaantrekkelijk. Er komen dan verzendkosten bij en dan wordt het toch nog een dure doos. Wel vraag ik me af of deze mensen weten dat er schoenmaatjes bestaat, waar ze superblij zouden zijn met heel veel leuk (klein) speelgoed. Ik zou het in ieder geval helemaal te gek vinden, veel leuke spullen voor in de schoenendozen.

Een goed vooruitzicht is dat het bijna weer Koningsdag is, en dan hoop ik weer veel leuke spullen voor de schoenendozen te kunnen bemachtigen. Ik ga al het kleingeld vanaf begin april maar weer apart houden, zodat ik 26 april mijn slag kan slaan!!

Koningsdag kom maar op, en Vlaardingers opgepast :o). Het schoenendozen-jachtseizoen wordt geopend.

Een ienie-kus,

Ineke.