De visite-kaartjes zijn klaar!!

… duizend stuks maar liefst, we kunnen ons initiatief nu echt gaan promoten!! Tante Suus van de plaatselijke patat-zaak kreeg een eerste stapeltje, en regelmatig werd ons nieuwe kaartje bekeken en verdween het uiteindelijk in een portomonnee of broekzak. Nu maar hopen dat er een potentiele sponsor bij zit…

De vorm is nog wel wat aangepast, mede dankzij jullie suggesties op een eerder bericht waarin we jullie  commentaar op de drie concepten vroegen. Dank daarvoor!!

Tot nu toe vindt iedereen het een geslaagd kaartje. Laat me even weten als je ook een exemplaar wenst te ontvangen, dan sturen we ‘m tezijnertijd met de kerst-post mee.

Mensen bedankt!!!!!

We hebben de schoenendozen bij Edukans in Zevenhuizen gebracht. Een super ervaring / gevoel.Eindelijk weer ruimte op zolder en veel kinderen blij. Het waren er uiteindelijk 69!!!

Met veel liefde gevuld. De medewerker van Edukans moest wel drie keer vragen of er niet meerdere mensen geholpen hadden. Nee, of toch wel? Ja, al die mensen die op de rommelmarkten mee dachten en een leuke prijs vroegen voor hun spullen. Zij hebben me daar toch heel erg mee geholpen. Nu maar hopen dat er nog een berichtje terug komt van Edukans.

 En nu op naar de volgende dozen of tasjes. Ik hoop dat we op deze manier veel kinderen zullen bereiken, of het nu ieniekus-tasjes of dozen zijn.

 

 

Iedereen bedankt voor alle hulp en spulletjes. Een hele dikke ieniekus.