Ook dit jaar zijn we weer van de partij en begonnen met de voorbereidingen voor het VL-Loggerfestival 2016. Zie onze poster die we speciaal voor dit festival hebben laten maken… Print ‘m uit en hang ‘m bijvoorbeeld op de school van uw kind. Alle extra publiciteit is welkom!!

Geen tijd om op het festival aanwezig te zijn, maar wel heel veel spullen zoals hieronder beschreven? Maak een afspraak om het langs te brengen, wij kunnen deze materialen goed gebruiken als ‘voorraad’ op deze speciale dag. Op onze Contact pagina vindt u ons adres en telefoonnummer. Alvast bedankt!

Vaak wordt er gevraagd wat er dan allemaal in zo’n schoenendoos mag zitten. Wij hebben dit onderverdeeld in een viertal categorieën. Om de (jonge) bezoekers alvast een beetje op weg te helpen met het meenemen van hun eigen ‘cadeautjes’, hebben we hieronder een opsomming gemaakt met materialen die in de schoenendozen kunnen:

Hygiene:
– Zeep, washandje, tandenborstel, tandpasta, kam, spiegel, slabbetje.

Schoolspullen:
– Pen, potlood, gummetje, etui, schrift, memo-blokje, kleurpotloden, puntenslijper, stiften, vouwblaadjes.

Speelgoed:
– Opblaasbare bal, fluitje, autootje, springtouw, tasje, dieren, kralen, haar-accesoires, ballonnen.

Spelletjes:
– Domino, mini-schaakspel, puzzels, memory, dobbelstenen, yathzee, kaartspel, knikkers.

Kijk ook op onze Voorbeelden pagina, daar staan nog veel meer ideeën opgesomd. Wij hopen op 25 juni 2016 met behulp van de Vlaardingse jeugd een groot aantal schoenendozen te vullen, zodat er weer een heleboel kinderen in de wereld gelukkig worden en een nieuwe start kunnen maken. Enne.., nog steeds niet overtuigd hoe gezellig het wordt? Ga dan nog even naar ons online fotoboek van vorig jaar. Wedden dat je er ook zin in krijgt?

Schoenendoos 3Schoenendoos 2Schoenendoos 1