Ons media-offensief gaat beginnen…

EnveloppenDe laatste voorbereidingen zijn getroffen, er liggen inmiddels ruim 40 brieven op de kast om verstuurd te worden naar toekomstige sponsors!! De flyers zijn ook binnen, daarmee hopen we de komende weken nog wat extra reclame te kunnen maken. Ineke is druk met allerlei voorbereidingen voor de komende Vakantiebeurs, waar we samen ons offensief gaan beginnen. Maar natuurlijk ook om ons te informeren met betrekking tot onze bestemming voor 2012, dat spreekt voor zich.

De website heeft wat aanpassingen gehad, waardoor we jullie in de toekomst nog beter op de hoogte kunnen houden. En schroom niet om de E-mailtjes, die je vanaf nu regelmatig van ons zult krijgen, door te sturen naar iedereen die maar iets voor ons kan betekenen!! En gebruik ook jullie netwerk-kanalen zoals Twitter, Hyves, Facebook en alle andere bronnen die ik hier nu vergeten ben. Echt alles helpt!!

Mensen die ons ook willen volgen kunnen gebruik maken van onze nieuwsbrief-mogelijkheid, inschrijven is binnen 2 minuten geregeld.

:lol:En geinteresseerd in onze flyers, vraag ze gratis bij ons aan. Heel Nederland moet vol komen te hangen (alhoewel, dan moeten we er nog wel enkele bij laten drukken ;))… Voor het raam, op school, in de bibliotheek, elke plek waar veel mensen samenkomen komt in aanmerking. Wel altijd even vragen of het geen probleem is… Enne, stuur ons een fotootje, voor de mooiste hebben we een leuke verrassing!!

Groetjes van Frank en Ineke.

 

We staan aan het begin van een ieniekus-jaar…

Zo, 2011 goed afgesloten, ik ben met 31 dozen onder mijn arm (in de auto wel te verstaan) naar Zevenhuizen gegaan om daar als vrijwilliger bij Edukans te helpen. Met mijn ieniekus T-shirt aan, die ik van de Sint had gekregen.

De hele dag dozen opengemaakt, bekeken, bijgevuld, er in ieder geval voor gezorgd dat alle kinderen een leuke, volle doos krijgen. De dozen die we vandaag klaar maken gaan naar Kenia, wordt gemeld. SUPER, vind ik, Afrika heeft toch een speciaal plekje, en nu weet ik zeker dan mijn dozen naar Afrika gaan.

Als ik vraag of ik mijn eigen dozen mag “bekijken”, ik weet namelijk al precies wat er in zit, dus dat is makkelijk, dan is dat geen probleem. Ik word naar de overkant gestuurd van de immens grote tafel en tot mijn grote blijdschap staan daar ook de al eerder ingeleverde dozen (zie bericht oktober). Dat scheelt veel werk, want we worden wel gemotiveerd om het record vandaag te breken.

Bij de eerste ingeleverde dozen had ik op papier gezet voor wie de dozen waren, maar het papier is in geen velden of wegen meer te bekennen. Snel even in de  dozen kijken of het voor een jongen of meisje is, en voor welke leeftijd. Bij de dozen van vandaag is geadviseerd om dit al op de doos te zetten, die kunnen dan zo door. Wel nog even een controle van meneer Gijs, die eind- verantwoordelijk is voor alle dozen van deze dag.

Tussendoor koffie, lunch en theepauze, maar daarna weer snel door, vandaag is het een drukte van jewelste, veel, heel veel mensen die de moeite hebben genomen om vandaag te komen helpen. Tegen het eind van de middag worden we gevraagd om nog even een tandje bij te zetten, om er zeker van te zijn dat we een record gaan neerzetten.

Na nog even doorzetten dan, met de laatste mensen die er nog zijn, is daar het record van 4.623 dozen, ingepakt om verscheept te worden naar Kenia. Super, het is maar goed dat Zevenhuizen niet fietsend te bereiken is, je zou me er zeker vaak vinden. Door mee te helpen heb ik ook weer een extra motivatie om de ieniekus-tasjes van de grond te krijgen.

Yes, daar gaan we voor!!! 2012 Wordt ons jaar.

Zo, nu snel flyers maken, en een leuke manier bedenken om iedereen net zo enthousiast te maken voor de tasjes als ik al ben.Voor alle duidelijkheid, de flyers zijn voor de vakantiebeurs om uit te delen en interesse te wekken bij de verschillende reisorganisaties die kinderen waar dan ook ter wereld een warm hart toe dragen.

Een dikke ieniekus en een geweldig  2012.

 

Ineke en Frank.