Lieve mensen,

Ja, het is moeilijk om nu positief te blijven, van de ruim 40 sponsorbrieven die we gestuurd hebben, zijn er tot op heden slechts 10 reacties teruggekomen. Alle brieven zeggen hetzelfde, “leuk initatief maar wij hebben al gekozen voor een ander groot project”.

Ga netwerken, zegt iedereen, maar hoe doe je dat, en wanneer. Je merkt dat als je iets wilt opzetten, je er heel veel, echt heel veel tijd in moet steken. Helaas, maar mijn baas verwacht me toch ook nog met enige regelmaat.

Zo, genoeg gezeurd, schouders eronder en bekijken hoe en wie ik nog kan benaderen. Mensen persoonlijk benaderen, bellen en vragen voor toch een kleine sponsoring,  materialen of een leuk bedrag. Vandaag besloten om de prijs op de site te zetten zonder enige donatie.

Wat me veel energie en een stimulans geeft zijn de spullen voor de schoenendozen. Er staan op dit moment al 71 dozen klaar. Op school hebben we op dit ogenblik een Edukans project. Daardoor ben ik nu in het bezit van ruim 150 kleurdozen, gekregen van de opa en oma van Marijn, die hadden ze nog staan. Ook blijft de Schoenenreus in Vlaardingen de kinderschoenendozen voor me bewaren, scheelt veel versierwerk. Ze zijn wel kleiner dan een volwassenschoenendoos maar alles past erin. Waar ik ook blij van wordt zijn de mensen op de rommelmarkten en het kringloopwinkeltje in Boxtel. Ze denken mee en vragen niets of weinig voor alle mooie spulletjes.

Wat zou ik de gezichten graag zien van de kinderen die zo’n doos krijgen. En wat ze met de spullen allemaal zullen ondernemen. Lijkt me echt fantastisch.

Als er iemand nog sublieme ideeën heeft of sponsors kent die ik kan benaderen, laat het me weten. Ik heb er zin in!!!

Een ieniekus,

 

Ineke.