ieniekus fotoboek

Het is al weer een tijdje geleden dat we de ruk-winden moesten trotseren, maar ik blijf er goede herinneringen aan houden, het VL-Loggerfestival met Edukans, in juni van dit jaar. Inmiddels heb ik ook een mooie herinnering van deze speciale dag, namelijk een fotoboek dat ik van Frank gekregen heb voor mijn verjaardag. En inmiddels heeft-ie er ook een digitaal exemplaar van gemaakt, zodat iedereen het nog eens rustig kan bekijken.

Het boek geeft een ‘sneak preview’ in alle voorbereidingen vooraf, en laat natuurlijk ook een hele mooie impressie zien van de dag zelf.¬†En dat kan ik natuurlijk wel aan Frank overlaten, het ziet er precies hetzelfde uit als het echte boek. Maar dat blijft natuurlijk toch het mooiste!!

Nog wat kleine tips om het boek optimaal te kunnen bekijken:

  • Klik in het videoscherm hierboven om de animatie te starten.
  • Wil je de tekst lezen? In de rechteronderhoek schakel je naar een groter scherm.
  • Bladzijdes pauzeren? Klik in de video om de pagina te stoppen, en nogmaals om weer verder te gaan.

Heel veel plezier met het bekijken, en alvast de beste wensen voor het nieuwe jaar!!

 

Groetjes van Ineke / ieniekus.