Het feest kan beginnen...Het is alweer ruim een maand geleden dat we het Vlaardings Loggerfestival hebben gehad. Het was een groot succes!! Er waren 69 kinderen die met hun tong uit hun mond de mooiste doos wilden maken die je je maar kon wensen. En niet alleen de buitenkanten werden versierd, maar ook menige binnenkant kreeg een ware metamorfose…

Er waren zelfs een tante en een vader die naar de Action zijn gegaan om de dozen tot aan de rand toe te vullen. Bij de andere zat de basis er in, nu moest ik ze nog bijvullen. Door de drukke agenda is me dat nu uiteindelijk pas gelukt. Er staan 73 dozen klaar om verstuurd te worden. Ja, je leest het goed, vier meer dan op het Loggerfeest. Ik werd nog door één van de kinderen gebeld, of ze er nog een paar versierde en gevulde dozen mocht brengen, zo leuk vond ze het. Natuurlijk, hoe meer hoe beter. Zij was op de dag zelf wel een uur bezig geweest om haar doos zo mooi mogelijk te maken.

Ik wil via deze weg nogmaals iedereen bedanken, de hulp bij de voorbereidingen en op de dag zelf, de Gamma voor het benodigde hout, en natuurlijk de kinderen voor hun creativiteit. We hebben er met elkaar voor gezorgd dat er weer een aantal kinderen ergens op de wereld een fantastisch cadeautje krijgen.

Rest mij alleen nog te melden dat we een winnaar getrokken hebben uit de mensen die zich hadden  aangemeld voor de nieuwsbrief. Johan van der Pols heeft de glijbaanfoto uit Ethiopie gewonnen, van harte gefeliciteerd!!

Een dikke ieniekus,

Ineke.