Johan's prijs!!We sluiten dit jaar bijna af, voor mij persoonlijk met een dag vrijwilligerswerk in Zevenhuizen op 22 december aanstaande. Maar dat niet alleen, zoals jullie al gelezen hebben, heeft Johan van de Pols de fotoprijs gewonnen. De 22e gaan we die prijs officieel overhandigen. We nodigen iedereen uit om dit samen met ons te doen, en als je dan toch in Zevenhuizen bent, is het misschien een leuk idee om de handen meteen uit de mouwen te steken!! Blijf en help samen met mij en nog veel meer mensen om de dozen op deze dag te controleren. Ik zou zeggen ‘vele handen…’ en  ‘hoe meer zielen…’. Het wordt zeker een intensieve, maar vooral ook een leuke dag. Heb je tijd  of lijkt het je  leuk om dit topjaar zo af te sluiten, laat het mij dan even weten, ik zorg dan voor aanmelden en dergelijke.

Wil je op een andere dag jou steentje bijdragen, neem dan een kijkje op de site van Edukans en kies een dag dat je kan komen helpen.

Voor iedereen die mij en daarmee heel veel kinderen een prachtig cadeau hebben bezorgd, rest maar één woord: Bedankt!!

Ik denk daarbij dan aan de mensen die in 2015 tassen vol met spullen kwamen brengen, kinderen die op het Vlaardings Loggerfestival één of meerdere dozen hebben versierd, collega’s die schoenendozen mee naar het werk namen, de kringloopwinkels die leuke prijsjes vroegen, de mensen op rommelmarkten die wat extra spullen in de tas stopten, ook de ‘sponsors’ die  me wat euro’s gaven die ik mocht gebruiken om spullen te kopen, de schoenenwinkels die dozen voor me spaarden, en natuurlijk de hulp van iedereen  op het afgelopen Loggerfestival.

Ik ga voor nog zo’n jaar. De teller van het aantal schoenendozen tot nu toe (peildatum 6 december, 2015)  is 335 en, er staan nog een aantal dozen te wachten op de laatste ‘finishing touch’.

Rest mij nog  om iedereen hele fijne dagen te wensen en misschien tot 22 december in Zevenhuizen. Ik reken op jullie!!

Zoals altijd weer een dikke ieniekus.

ieniekus lips