_DSC2195Lieve ieniekussers, er zijn een paar dingen die ik graag met jullie wil delen…

Ten eerste: Het was weer een waar feest om op Koningsdag de kleedjesmarkt af te gaan, wat een leuke, lieve mensen. Iedereen was zo behulpzaam, ik mocht al mijn volle tassen bij een kraampje neerzetten, zodat ik nog meer spullen kon verzamelen. Veel spullen werden me toegestopt voor in de schoenendozen, zonder te betalen of voor een leuk klein bedrag. Via deze weg wil ik alle mensen daarvoor bedanken, we kunnen binnenkort weer heel veel kinderen blij maken met een goed gevulde cadeau-doos.

Ten tweede: Zoals de meeste Vlaardingers inmiddels al weten, ook 2016 kent weer een oergezellige VL-Loggerfestival editie (op zaterdag 25 juni, noteer ‘m in je agenda), en net zoals het voorgaande jaar schenkt de organisatie ons weer een container. We willen weer zoveel mogelijk schoenendozen gaan versieren / vullen, en iedereen is van harte welkom. Deel ons initiatief op alle sociale media, wij zijn jullie er dankbaar voor.

Zin om te helpen, kom maar op!! Wij kunnen altijd hulp gebruiken, klik even naar onze Contact pagina en bel me even om één en ander af te spreken.

Ten derde: Wie nog spullen voor onze schoenendozen heeft, laat het me maar weten, we kunnen echt (bijna) alles gebruiken, mits het niet heel erg versleten is en in een schoenendoos past. De kinderen in Afrika krijgen zelden (of nooit) een cadeautje, maar met behulp van jullie oude spullen maken we dit mogelijk. De reacties van de kinderen zijn hartverwarmend, kijk anders nog eens op één van onze oude pagina’s, klik hier.

Twijfel je nog of iets in aanmerking komt om door ons gebruikt te worden, kijk dan ook even op onze voorbeeld pagina, daar wordt duidelijk beschreven waar je zoal aan kan denken!!

Groetjes,

Ineke (Jij blij, kind blij een ienie-kus).