MateriaalZo, het Loggerfestival 2016 is achter de rug, en het was een topdag!! Heel veel enthousiaste kinderen en ouders, wat een groot aantal dozen heeft opgeleverd. Leuke gesprekken, enthousiaste papa’s, mama’s en kinderen, iemand kreeg zelfs spontaan een idee voor een mooi kinderfeestje.
Het weer liet ons gelukkig ook niet in de steek dit jaar, en ‘s-avonds kwamen we er zelfs achter dat we warempel een beetje verbrand waren!! Dat hadden we in alle drukte niet gemerkt…

Na een weekendje stevig doorwerken staan alle 81 dozen al weer bijgevuld klaar om naar de garage van Kade 40 te gaan.

Ik wil deze keer in het bijzonder kringloopwinkel ‘Het Goed’ in Vlaardingen bedanken voor de gratis knuffels. En natuurlijk ook Ellie, Yvette, Jessica en Frank en een aantal lieve collega’s voor de hulp en de vele leuke spullen. Samen hebben we het toch maar weer voor elkaar gekregen om 81 kinderen blij te maken met een mooi ‘schoenendoos’-cadeau.

Nu is het tijd om zelf verder te gaan met versieren en vullen, om mijn target van minimaal 250 dozen ook dit jaar weer te halen. Spulletjes blijven dus van harte welkom!!

Rest mij nog iedereen een fijne vakantie te wensen.

Lekker genieten en een dikke ienie-kus.