P1060652Lieve mensen,

De laatste Koninginnendag, maar hopelijk niet de laatste kleedjesmarkt!!

Weer hele leuke, lieve mensen ontmoet en heel veel spullen verzameld. Fijn om te merken dat al heel veel mensen gehoord hebben van Edukans / Schoenmaatjes. Ik vind het fijn dat steeds meer mensen mij willen helpen en spullen gratis meegeven voor de edukans-dozen. Het was even buffelen maar alles ligt thuis weer netjes opgeborgen in de “Afrikakasten”  (zoals ik ze noem). Nu nog zeep, tandenborstels en tandpasta kopen en ik kan weer heel veel kinderen blij maken.

Het was sowieso een leuke week, bij de Kringloop mocht ik van de cassiere twee knuffels uitzoeken. Ook heb ik weer geld gekregen van de schoonmoeder van een collega, waar ik een doos helemaal mee heb kunnen vullen. De tandarts wordt ook al enthousiast, en heeft een zak vol kindertandpasta’s geschonken.

Daar word ik blij van, en dat verdient een ieniekus. Bij deze een hele grote pakkerd,

 

Ineke.