Klaar voor transport!!Hallo allemaal,

De titel zegt het al, was het inderdaad toeval, of..? Enkele maanden geleden hadden we contact gezocht met het tweede schooltje in Oeganda om te laten weten dat er ook voor hun  een doos klaar stond.

Hij stond zeker tijdens onze verbouwing aardig in de weg, maar wilde hem niet zomaar weer gaan uitpakken. Ik had namelijk tijdens ons bezoekje in Oeganda gezegd dat ik wel wilde sponsoren, alleen wel op mijn eigen manier. En beloofd is beloofd, vind ik.

Helaas hoorden we maar niets terug, dus besloot ik om binnen twee weken de doos  (gevuld met 20 kilo materialen) maar leeg te halen en te kijken welke spullen er in een schoenedoos zouden passen.

Nu komt het toeval. Net voor het leeghaal-weekend kregen we toch nog een reactie van het schooltje, er waren problemen  met de mailbox geweest, ze konden hem enkele maanden niet openen, en of we de doos nog steeds richting Oeganda wilde sturen, en  zoja, wanneer het één en ander plaats ging vinden… Gelukkig was ik niet begonnen met uitpakken, dus zo gezegd zo gedaan.  De doos is vrijdag 24 januari bij TNT ingeleverd.

Vervolgens hebben we een poging gedaan om te laten weten dat hij ook werkelijk verstuurd is, maar je raadt het al, de mailbox zat volgens de provider weer overvol en dus kwam het mailtje weer terug.

Nu wachten we maar geduldig op een berichtje uit Oeganda, totdat ze de doos hebben ontvangen. Toeval volgens de titel… Maar nee, ik zeg liever “weer iets wat zo had moeten zijn”.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het Oegandese schooltje? Zie de nieuwsbrief die ze ons toegestuurd hebben…
Heel veel liefs  en natuurlijk een ieniekus,

Ineke.