P1070732

Ja, hij is geweest, onze eerste en hopelijk niet laatste Koningsdag!

Het weer zat mee en iedereen  had er zin in, ik ook. Zoals ik al had aangegeven had ik al het losse geld apart gehouden (wat menig winkelier erg onprettig vond). En dus kwam ik tijdens de ‘kleedjes-markt’ beslagen ten ijs…

P1070738Er waren weer veel mensen die extra spullen meegaven als ik vertelde dat het voor Schoenmaatjes was, heeeel erg lief. Tassen vol leuke spullen, de fiets volgeladen (tot twee keer toe) en dan  snel naar huis. Alles in een bak met biotex of in de wasmachine. Eénmaal schoon en droog gaat alles in wat ik mijn Afrika-kasten noem; opgeruimd staat netjes.

Nu dozen versieren en vullen maar!!

Stand van zaken tot nu :
Er zijn 87 dozen naar Zevenhuizen gebracht, en er staan er nog 3 hier, Heel stom, ik was ze gewoon vergeten. Ik had er graag 90 in willen leveren, jammer, maar volgende keer gaan ze zeker mee!!

De doos die we opgestuurd hebben naar Oeganda moet volgens TNT-post op de plaats van bestemming zijn aangekomen. Nog niets gehoord, maar de mail werkt daar niet of nauwelijks. Afwachten dus…

Tot slot wil ik nog graag een filmpje met jullie delen, ik krijg het er elke keer weer helemaal warm van. Ik weet zeker dat iedereen precies weet waarom ik de Edukans actie stug doorzet, met hulp van jullie allemaal.

Schoenmaatjes Ghana from Edukans on Vimeo.

Een hele dikke ieniekus,

Ineke.