GrootVlaardingen PaginaLeuk nieuws deze week, Ineke is door onze plaatselijke krant (Groot Vlaardingen) uigeroepen tot “Vlaardinger van de Week”. Geweldig toch?!!

Ze is zo’n twee weken terug geintervieuwd door journalist Frans Assenberg, en het is een heel aanstekelijk en enthousiast verhaaltje geworden, die niet ongemerkt is gebleven in Vlaardingen. Er zijn reeds diverse mailtjes binnengekomen en ook toezeggingen voor extra support.

Afgelopen vrijdag (13 juni) volgde een vervolg, met een kort intervieuw op Omroep Vlaardingen, de omroeper kon er bijna niet tussendoor komen, Ineke benutte de beschikbaar gestelde zendtijd meer dan goed!! En volgende week woensdag (24 juni) volgt nog een intervieuw in de studios van onze lokale omroep.

Alle aandacht heeft haar in elk geval een extra “boost” gegeven, de schoenendozen zijn nu bijna niet meer aan te slepen!! Kringloop Schiedam moest gisteren bijna de deuren sluiten omdat de speelgoed-afdeling volledig leeg was… Wie gaat haar helpen??

Alvast bedankt, Frank.